Ministerstvo zdravotnictví nově přechází na doménu mzd.gov.cz. Více informací.

Pozvánka na konferenci Spolupráce mezi pacienty a zdravotníky

Vytvořeno: 3. 5. 2023 Poslední aktualizace: 3. 5. 2023

 

Srdečně zveme všechny zájemce na třetí odbornou konferenci na téma: Spolupráce mezi pacienty a zdravotníky aneb na lidskosti záleží. Akce se uskuteční ve středu 17. května v čase 12:30 – 17:30. Tentokrát se koná v reprezentativních prostorách – ve vile v parku Grébovka, který teď na jaře navíc krásně hraje všemi barvami.

Strávíme půl den diskuzí a zamyšlením se nad tím, že všichni jsme jen lidé, a proto je ve zdravotnictví zásadní, abychom se mezi sebou dokázali úspěšně domluvit. Cílem konference je pomoci stavět mosty mezi zdravotníky a pacienty a pomoci lidskosti získat místo, které si v oblasti péče o zdraví zaslouží. Můžete se těšit na řečníky, kteří mají z vlastní praxe k tématu co povědět.

Součástí tohoto středečního odpoledne budou také dva facilitované workshopy, kde dostanete příležitost se vyjádřit k tématu, vytěžíme dostupné nápady a společně dosáhneme stanoveného cíle.

V druhé části programu nás čeká panelová diskuze na téma, jak podpořit lidskost ve zdravotnictví.

Po ukončení oficiální části budete mít v rámci networkingu příležitost si vzájemně popovídat u dobrého občerstvení a to s krásným výhledem na hlavní město.

Pro přihlášení na konferenci klikněte zde.