Přehled výsledků kontrol výskytu listeriózy v potravinářských provozovnách
Vytvořeno: 21. 12. 2007
Poslední aktualizace: 21. 12. 2007
V období od 18.12.06 do 2.1.2007 bylo provedeno pracovníky OOVZ 404
kontrol v potravinářských provozovnách typu výroba a distribuce
lahůdek…
Při kontrolách byly zjišťovány převážně nedostatky v osobní a provozní
hygieně (nedostatečný úklid ve výrobě), křížová kontaminace (na všech
plochách byly zpracovávány mimo hotových výrobků také suroviny včetně
syrového masa, samostatný úsek nebyl vyčleněn), nedostatečné chlazení
vyrobených pomazánek a salátů (uložení pouze při teplotě výrobny, která
umožňuje růst patogenů)…
Přílohy
Listerie_souhrn.doc
(52,50 KB)
Jste spokojeni s obsahem této stránky?